Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Administrarea de personal nu inseamna doar angajarea unui salariat si incheierea unui contract de munca. Implica multe responsabilitati, drepturi si obligatii pentru ambele parti. Ne-ndeplinirea obligatiilor invariabil duce la sanctiuni si amenzi.

Salarizarea este un domeniu complex si inseamna mai mult decat plata unui salariu. Este un domeniu distinct care necesita o cunoastere foarte buna a legislatiei in vigoare si personal specializat. Inseamna o evidenta a personalului si taxelor aferente, realizate corect si la timp, intocmirea si depunerea tuturor declaratiilor si rapoartelor in forma si termenele legal stabilite.

Legislatia in Romania este intr-o continua schimbare. Iar pentru a fi la curent cu toate modificarile si actualizarile din acest domeniu ai nevoie de indrumare si consiliere.

Tendiinta ultimilor ani este de a externaliza servciul de  resurselor umane catre un prestator specializat cu scopul de a reducere costurile, timpul si obligatiile cu propriul departament de resurse umane.

Oferim servicii de administrare personal, salarizare angajati, servicii resvisal, consultanta HR, proceduri pentru resurse umane adaptate oricarei afaceri si volum de activitate.

Oferta este valabila pentru Timisoara si Judetul Timis.
Din Gura in Gura