Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Contabilitatea financiara presupune, in ansamblu, o prezentare fidela a patrimoniului, a situatiei financiare si a rezultatului exercitiului. Aceasta prezentare se realizeaza prin intermediul documentelor de sinteza.
Contabilitatea financiara are rolul de a furniza informatii necesare in elaborarea deciziilor economice. Pe langa aceasta utilizare interna, informatia contabila financiara ...

Contabilitatea primara este in sens general un domeniu/sector de activitate economic/a care sta la baza tuturor operatilor contabile realizate de/in orice firma si care cuprinde: intocmirea documentelor contabile primare; evidenta clientilor; evidenta furnizorilor; gestiunea stocurilor.

Activitatea de refacere contabilitatepresupune verificarea inregistrarilor existente si corectarea erorilor lor in conformitate cu legislatia in vigoare in vederea aducerii la zi a situatiei contabile. In urma analizei desfasurata in mod amanuntit prin verificarea fiecarui act in parte, firma isi va putea desfasura activitatea in mod corect conform legislatiei.
Din Gura in Gura